RENOVERINGSOPGAVER SPARTLING

RENOVERINGSOPGAVER SPARTLING

Trænger dit hus til en kærlig omgang? Måske væggene er lidt bulede, hullede eller ujævne. Så er en renovering din løsning!

Med en god renovering kan du få det gamle og slidte til at se nyt og skinnende ud igen. Og det er det, vi hos Spartelfirmaet Karat er eksperter i.  

Hos Spartelfirmaet Karat har vi stor erfaring med renoveringsarbejde. Hvad enten der er tale om en renovering af en enkelt væg eller hele dit hus, så sørger vi for at resultatet bliver flot og kan holde i flere år. Før vi påbegynder vores arbejde, vurderer vi altid, hvor meget arbejde der skal laves, inden vi kan gå i gang. Dette inkluderer blandt andet, at vi kigger efter eventuelle fugtskader, som skal behandles, tapet der skal fjernes, og om der er andet, der kræver opmærksomhed.

Vi hjælper og rådgiver dig igennem hele din renovering. Vi er en del af ’Håndværkerforeningen i København’ og ’Danske Malermestre’. Derfor kan vi rådgive dig omkring dit spartelprojekt og hjælpe dig med det efterfølgende malerarbejde. Så hvis der skal en maler ind over projektet, eller hvis du selv ønsker at udføre en del af arbejdet, så sikrer vi, at kommunikationen altid spiller, og at projektet bliver så overkommeligt for dig som overhovedet muligt.
 
Uanset størrelsen og placeringen af dit renoveringsprojekt så står vi hos Spartelfirmaet Karat altid klar til at løse din opgave med stor professionalisme og ekspertise. Vi hjælper dig med at renovere din bolig, så den kan fremstå splinterny og lige præcis, som du drømmer om.


Spartling vægge

RENOVERING PÅ SJÆLLAND

Trænger din bolig til en flot renovering? Så ring til Spartelfirmaet Karat på tlf. 26801851 eller send os en mail på maspkarat@gmail.com. Så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud på spartelarbejdet ved dit renoveringsprojekt. Vi kører ud til hele Sjælland og udfører professionelt spartelarbejde.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.